Novi neuspjeh Wolfsburga

Remi kući protiv Mainza

Novi neuspjeh Wolfsburga

Fudbaleri Wolfsburga remizirali su danas na domaćem terenu protiv Mainza (0:0) u okviru 6. kola Bundeslige.

Iako su tokom čitave utakimice dominirali i stvarali prilike, do gola ipak nisu uspjeli doći. Imali su 19 šuteva prema golu, od čega su tri bila u okvir gola. Izveli su i 11 kornera, ali ništa im to nije pomoglo.

Zaista je veoma zanimljivo da ekipa koja u svojim reovima ima velike zvijezde kao što su Draxler, Mario Gomez, Caligiuri, Blaszczykowski ne uspjeva ostvarivati bolje rezultate. Vjerovatno će Dieter Hecking veoma brzo postati bivši ako uskoro nešto ne promijeni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Wolfsburg je nakon ovog meča ostao na 13. mjestu Bundeslige sa šest osvojenih bodova iz isto toliko mečeva, dok je Mainz na 11. mjestu sa dva bod više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti