Novi Pazar blizu opstanka, Raščić pogodio za pobjedu

Novi Pazar pred velikim uspjehom

Novi Pazar blizu opstanka, Raščić pogodio za pobjedu

Ekipa Novog Pazara pobjedom protiv Hajduka iz Kule pobjegla je na šest bodova od zone ispadanja i tako ostvarila sjajan rezultat.

Početak utakmice nije nagovještavao ovakav ishod jer su gosti do vodstva došli u ranoj fazi utakmice. Međutim, Pazarci nisu poklekli te im se otvorena igra u 26. minuti i isplatila. Igrač Hajduka, Varga je u svom kaznenom prostoru igrao rukom te je dosuđen jedanaesterac za domaće.

 

Za poravnanje je pogodio Vusljanin. Samo osam minuta kasnije Novi Pazar je došao do potpunog preokreta. Strijelac prvog pogotka, Vusljanin je asistirao odličnom Admiru Raščiću za 2:1 i veliko slavlje oko osam hiljada domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Do kraja utakmice domaći su uspjeli zadržati prednost te su tako ostvarili možda i ključnu pobjedu u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.