Novi Pazar ipak dobija licencu? A tu je i poznato trenersko ime na klupi

Dobre vijesti za Novopazarce

Novi Pazar ipak dobija licencu? A tu je i poznato trenersko ime na klupi

Edmir Škorić

FK Novi Pazar imenovao je Milana Milanovića za novog trenera, te je saopštio da će sigurno dobiti licencu za narednu sezonu Superlige Srbije.

Novi Pazar prethodno nije dobio licencu za nastup u Superligi, ali u ovom klubu ističu da će je sigurno dobiti.

"Iako smo imali rok od još tri godine da izvršimo obaveze prema poveriocima u sudskom unaprijed pripremljenom planu reorganizacije, sve obaveze izmirićemo do 15. juna i na taj način riješiti sve nedoumice oko dobijanja licence za takmičenje u Super ligi. Na taj način ćemo postati i jedini klub u državi bez dinara duga", zaključili su Novopazarci.

Njihov novi trener vraća se na mjesto uspjeha nakon osam godina. Osim Rada i Novog Pazara, Milanović je tokom karijere izmjeđu ostalih vodio Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik, a u inostranstvu Sheriff Tiraspol i kazahstanski Irtiš iz Pavlodara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi