Novi Pazar savladao Donji Srem, Radnički potopio Borču

Sedmo kolo srbijanske Jelen Super lige

Novi Pazar savladao Donji Srem, Radnički potopio Borču

A. Haznadarević

Danas je u okviru sedmog kola srbijanske Jelen Super lige odigrano šest utakmica.

Osim susreta Vojvodine i Partizana, snage su odmjerili i Javor i OFK Beograd, Radnički 1923 i subotički Spartak, Radnički Niš i Borča, Sloboda i Hajduk Kula, te Novi Pazar i Donji Srem.

 

Javor je rezultatom 3:1 savladao OFK Beograd, a strijelci su bili Silva tri puta, te Jovanović jednom za goste. 

 

Radnički 1923 i Spartak Subotica su remizirali rezultatom 1:1, a pogodili su Simović za Radnički i Despotović za Spartak.

 

Radnički iz Niša je savladao Borču sa visokih 4:1, Ranđelović, Petrović, Jovanović i Stojanović su pogodili za Niš, dok je za goste strijelac jedinog pogotka bio Sotirović.

 

Sloboda je na svom terenu savladala Hajduk Kulu sa 2:1. Strijelci su bili Galvao da Silva dva puta, te Vaselinović za goste.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Momčad Novog Pazara je sa dva gola slavila protiv Donjeg Srema, a strijelci za pobjedu domaćih su bili Bogunović i Damjanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.