Novi peh za Kobiljara nakon jednomjesečne pauze
Foto: NK Olimpija

Bh. fudbaler se ponovo povrijedio

Novi peh za Kobiljara nakon jednomjesečne pauze

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Zrinjskog i GOŠK-a Rijad Kobiljar je u februaru ove godine prešao u redove slovenačke Olimpije, ali se do sada nije uspio nametnuti u prvom timu.

Tome su u velikoj mjeri doprinijele i povrede. Ovaj 22-godišnji ofanzivni veznjak je početkom augusta pretrpio povredu skočnog zgloba, a tek što se oporavio zadesio ga je novi peh.

Kobiljar se tek vratio u trenažni proces, a danas je ponovo zadobio istu povredu, te ga očekuje nova pauza. Mladi bh. fudbaler bi sutra trebao obaviti detaljne preglede kada će se znati više o težini povrede i trajanju oporavka.

Također, špekuliše se da bi Rijad Kobiljar u međuvremenu mogao otići na posudbu u potrazi za većom minutažom i prilikom da čelnicima Olimpije pokaže koliko vrijedi.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Rijad Kobiljar je u Olimpiju stigao nakon sjajnih igara u dresu GOŠK-a, u kojem je boravio kao posuđen igrač Zrinjskog. Kobiljar je prije toga bio član FK Sarajevo, nosio je dres i Travnika, a odlične partije je pružao kao član Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi