Novi poraz Palerma, Jajalo igrao cijeli meč

11. kolo Serije A

Novi poraz Palerma, Jajalo igrao cijeli meč

Cagliari je večeras na svom terenu savladao Palermo sa 2:1 u posljednjoj utakmici 11. kola Serije A.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo prilikama, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.

U nastavku utakmice viđeni su sva tri pogotka, a prvi je postigao Dessena u 53. minuti. Samo 11 minuta kasnije, isti igrač pogađa za sigurno vodstvo Cagliarija od 2:0 i tako dovodi svoj tim pred vrata pobjede.

Tračak nade gostima dao je Ilija Nestorovski golom u 79. minuti, ali to je bilo nedovoljno da se izbjegne poraz. Makedonskom napadaču će ostati za utjehu da se sada priključio vodećim strijelcima Serije A jer na svom kontu ima pet golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mato Jajalo odigrao je svih 90 minuta u ekipi poraženog Palerma, koji nakon 11. kola zauzima pretposljednje mjesto sa samo šest bodova. Cagliari igra veoma dobru sezonu i trenutno je 9. sa 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi