Novi potpis na Koševu: Dušan Hodžić produžio ugovor sa Sarajevom

Ostaje u bordo timu

Novi potpis na Koševu: Dušan Hodžić produžio ugovor sa Sarajevom · Zvanično

E. Čaušević

FK Sarajevo je objavio da je nekoliko igrača ovog tima danas produžilo vjernost bordo klubu.

Ugovore sa Sarajevom danas su produžili Halid Šabanović i Haris Handžić, a bordo klub je obradovao svoje navijače objavom da je još jedan igrač ovog tima odlučio ostati na Koševu.

Naime, novi ugovor sa Sarajevom potpisao je Dušan Hodžić koji je imao ugovor do kraja ove sezone. No, on je s klubom uspio pronaći zajednički jezik, te je potpisao danas saradnju do ljeta 2021. godine.

"Sretan sam što ostajem na Koševu. Jedan je cilj - to je pobjeda. U prošloj sezoni smo igrali jako dobro i pred nama je težak zadatak. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje stručnog štaba i da zajedno sa saigračima obradujem navijače", rekao je Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je ove sezone odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima i uspio je upisati četiri asistencije. Pored Sarajeva još je igrao za Mladost Obarska, Velež, Radnik i Čelik.

U dresu bordo tima ovaj 26-godišnji fudbaler odigrao je 82 utakmice i postigao je jedan gol.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Lijepo. Dule je cool djecak. Idemoooo
2 0
almir22
Malo treba poraditi na svojoj disciplini, a sve u svemu nije loš igrač. Sretno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi