Novi potpis na Koševu, Jukić produžio saradnju sa FK Sarajevo

Ugovor parafiran

Novi potpis na Koševu, Jukić produžio saradnju sa FK Sarajevo · Zvanično

FK Sarajevo je jučer potpisao nove ugovore sa Dupovcem, Džafićem i Oremušem, dok danas sa Koševa stižu vijesti o novom potpisu.

Naime, saradnju sa aktuelnim šampionom BiH je danas zvanično produžio Ivan Jukić.

Nastavak saradnje između FK Sarajevo i Ivana Jukića je dogovoren u trajanju od dvije godine.

"Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju na dvije godine i nadam se da ću opravdati očekivanja kluba. Ciljevi ostaju kao i uvijek na najvišoj razini, kao i do sada i nadam se što boljim rezultatima i sljedeće sezone", izjavio je Jukić za zvaničnu stranicu FK Sarajevo nakon potpisa ugovora.

Ivan Jukić je u Sarajevo stigao u januaru, a u bordo dresu je odigrao sva tri meča drugog dijela sezone PL BiH, prije nego što je ista prekinuta zbog pandemije novog koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska u Sarajevo Ivan Jukić je nastupao za poljsku Koronu Kielce (od 2017.), a prije toga je u Hrvatskoj branio boje Splita i Imotskog.

Ivan Jukić
Ivan Jukić HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski Pozicija: MF

Statistika

15 nastupa
6 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
1 golova
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi