Novi potpis u FK Velež
FOTO: FK Velež

Rođeni pripreme nastavljaju u Antaliji

Novi potpis u FK Velež

S. Mlaćo
Nakon Samira Zeljkovića, FK Velež je danas potvrdio da je saradnju sa klubom produžio i ofanzivac Nemanja Andušić.

Anđušić se u Premijer ligu BiH vratio iz Turske i očigledno zadovoljio struku Veleža.

“Obavještavamo naše navijače, članove i prijatelje Kluba da je Nemanja Anđušić stavio potpis na ugovor koji ga veže za FK Velež još dvije godine.

Nemanja Anđušić, rođen 17.10.1996. godine u Trebinju, u Velež je došao 01.10.2020. godine iz Trabzonspora. Za Rođene je odigrao 45 utakmica, u kojima je postigao osam golova“, stoji u objavi FK Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nejasna je situacija sa Harisom Ovčinom koji se ove zime povezivao sa nekoliko klubova, a nije poznato da li će produžiti saradnju sa Rođenima i šta će se desiti sa njegovim statusom ukoliko to ne učini.

Podsjetimo, Velež je jučer odigrao prijateljski meč sa jesenjim prvakom Prve lige FBiH NK GOŠK i slavio 3:0.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi