Novi predsjednik Palerma je kao i Zamparini - čudak

Neobično predstavljanje

Novi predsjednik Palerma je kao i Zamparini - čudak

Teme:

Početkom mjeseca marta italijanski prvoligaš Palermo dobio je novog predsjednika. 

Nakon dugogodišnje vladavine Zamparinija na poziciju predsjednika tima sa Sicilije je stigao Paul Baccaglini, a sudeći prema načinu na koji se predstavio medijima, radi se o prilično kontroverznom biznismenu. 

Čudak, kako su ga nazvali mediji u Italiji, najprije je uvjeravao novinare da nije narkoman, da se nikada nije drogirao, a onda se skinuo i pokazao tijelo preplavljeno tetovažama. Video sa press konferencije je ubrzo postao hit. 

Novi predsjednik Palerma je nekada radio na radnim TV stanicama u Italiji kao komentator, a njegova vladavina u timu sa Sicilije će, navodno, trajati četiri godine. 

Potražite više informacija na temu Serie A:



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi