Novi premierligaš završio fantastičan transfer
(Foto: EPA)

Seri u Fulhamu

Novi premierligaš završio fantastičan transfer

M. Šljivak

Dokaz da i mali timovi mogu napraviti zaista odlične poslove stigao je danas.

Ekipa Fulhama dogovorila je dolazak dvojice sjajnih fudbalera u svoje redove, a radi se o Jeanu-Michaelu Seriju i Maximeu Le Marchandu iz Nice.

Ukupna vrijednost transfera je 34 miliona eura i svakako je veliko iznenađenje što će Seri završiti u londonskom timu jer su interes za njegove usluge pokazivali i velikani evropskog fudbala.

Njega su tražili Arsenal, Manchester City i Chelsea, ali je na kraju pobjedu odnio Fulham, gdje će Seri biti uvjerljivo najplaćeniji fudbaler tima i svakako veliko pojačanje u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane Le Marchand igra na štoperskim pozicijama i on će pojačati konkurenciju u defanzivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti