Arsenalov defanzivac odlazi u Fulham?

Želi ga Slaviša Jokanović

Arsenalov defanzivac odlazi u Fulham?

Odbrambeni fudbaler Arsenala Calum Chambers mogao bi napustiti Emirates ovog ljeta, javlja dobro informisani Sky Sports.

U protekloj sezoni ovaj 23-godišnji fudbaler nije imao veliku minutažu i promjena londonske sredine jedna je od potencijalnih opcija u ljetnom prijelaznom roku, a to želi iskoristiti Fulham.

Kako prenosi Sky Sports, Fulham počinje graditi tim za novu sezonu u Premier ligi i prva želja trenera Slaviše Jokanovića je upravo Chambers. Špekuliše se kako ni Arsenal ne bi imao ništa protiv prodaje, a kao cijena za koju bi Englez mogao preseliti u Fulham spominje se 14 miliona eura.

Chambers je u protekloj sezoni odigrao 12 prvenstvenih utakmica za Arsenal, s kojim ima ugovor do 2021. godine, a kroz dosadašnju karijeru je još igrao za Southampton i Middlesbrough.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ima i tri nastupa za A reprezentaciju Engleske.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi