Novi problem za Kloppa pred gostovanje Burnleyju
Foto: EPA

Mane otpao

Novi problem za Kloppa pred gostovanje Burnleyju

Liverpool je novu sezonu Premier lige otvorio na najbolji mogući način.

Redsi su kao gost savladali Arsenal sa 4:3, ali je ta utakmica donijela i nove probleme Jurgenu Kloppu, koji već ima veliki broj povrijeđenih igrača u svom timu.

Novo pojačanje Liverpoola Sadio Mane, koji je u utakmici na Emiratesu postigao jedan pogodak, zadobio je povredu ramena zbog kojeg će definitivno propustiti naredni meč protiv Burnleyja koji se igra u subotu. Povreda Senegalca nije ozbiljnije prirode pa se očekuje njegov brzi povratak, s tim da ga sigurno neće biti u utakmici 2. kola Premier lige.

Klopp na ovoj utakmici neće moći računati ni na Lucasa Leivu, Sakhoa, Ojoa, Gomeza i Kariusa, dok će se u tim vratiti oporavljeni Milner i Sturridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč Burnleyja i Liverpoola igra se u subotu s početkom u 16 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti