Novi problemi za Alena Halilovića

Ne želi ga ni bivši klub

Novi problemi za Alena Halilovića

Alen Halilović se nije najbolje snašao u bundesligašu HSV-u.

Hrvatski fudbaler je stigao kao veliki potencijal u HSV, međutim za mjesto u klubu se nije izborio i ozbiljno razmišlja o tome da promijeni sredinu.

Među glasinama o njegovoj budućnosti se pojavila i ona o povratku u Gijon. Sporting je bio jedini klub u kojem se Halilović naigrao nakon napuštanja Dinama i čelnici kluba su planirali da ga dovedu na posudbu u januaru.

Iako se to činilo kao realna opcija, pojedini njemački i španski mediji su sada objavili da Halilović više nije opcija Sportinga. U klubu su procijenili da je u ovom trenutku potrebniji neki robusniji fudbaler koji bi imao aktivnost u defanzivnim zadacima, što nedostaje Haliloviću. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Halilović za HSV nije odigrao niti jednu utakmicu u prvenstvu od prve minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi