Novi problemi za Antonija Cassana

Sampdorija više ne računa na njega

Novi problemi za Antonija Cassana

Endin Čaušević

Italijanski fudbaler Antonio Cassano prethodnu sezonu proveo je u redovima Sampdorije.

Cassano je u proteklih nekoliko godina promijenio dosta klubova, a čini se da se ni ovaj put nije uspio skrasiti. Iako je bilo najava da će karijeru završiti u Sampdoriji izgleda da od toga na kraju neće biti ništa. 

Italijanski napadač će ovog ljeta najvjerovatnije protražiti novi klub jer su mu iz Sampdorije poručili da više ne računaju na njegove usluge. Cassano je imao ponudu da bude direktor Sampdorije, ali je on odlučio da još uvijek nije vrijeme da završi svoju igračku karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji sigurni su da će Cassano ostati u Seriji A, ali još uvijek nije poznato da li ima ponude za nastavak karijere. Ipak, izvjesno je da će on postati u narednim danima slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi