Ofanzivac Čelika za SportSport.ba

Popović: Nikad nije bila gora situacija u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik počeo je s pripremama za narednu sezonu u kojoj će prema svemu sudeći ponovo cilj biti opstanak u Premijer ligi. O težini situacije na Bilinom polju najbolje pokazuje odlazak najboljih igrača.

Među igračima koji su se pojavili na prozivci bio je i mladi Marin Popović. U posljednje dvije sezone Popović je bio standardan, što mu je donijelo i poziv u U21 reprezentaciju, a još uvijek nije poznato da li će ostati u Čeliku.

"Mislim da za par godina koliko sam u seniorskoj ekipi, da se nikada nije desila ovakva situacija. Skoro cijela prva postava, koja je iznijela teret posljednje dvije sezone napustila je klub i ostala su tu još samo dva-tri igrača. Što se tiče mene i mog statusa, trenutno sam na čekanju. Da li ću otići ili ne, zavisit će od drugih klubova i Čelika koji potražuje određeno obeštećenje" ističe Popović.

Čelik bi u narednu sezonu mogao ući s mladom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu su sve mladi igrači koji su prošli omladinsku školu Čelika, oni su sigurno vrijedni i pokazali su svoj kvalitet u mlađim selekcijama. Nadam se da će doprinijeti klubu i da će dati svoj maksimum, kako bi pomogli Čeliku, ali i sebi da mogu dalje napredovati" kazao je Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti