Novi problemi za Čelik pred gostovanje na Grbavici

Zeničani desetkovani protiv Želje

Novi problemi za Čelik pred gostovanje na Grbavici

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva gostuju na Grbavici. 

Gostovanje kod Željezničara za Zeničane dolazi u najgorem mogućem trenutku. Plavi su u velikom naletu, dok je Čelik na pretposljednjoj poziciji s devet osvojenih bodova.

Kao što smo pisali crno-crveni će na gostovanje u Sarajevo putovati dosta oslabljeni. Dino Hasanović nema pravo nastupa radi dogovora klubova o pozajmici, Goran Popović ima tri žuta kartona, dok su Safet Šivšić i Anes Duraković povrijeđeni.

Stručni štab Čelika neće na Grbavici moći računati na još dva standardna igrača. Kapiten Emir Jusić se povrijedio, dok je ofanzivni vezista Fenan Salčinović imao smrtni slučaj i oni su otpali za duel protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Zeničani na Grbavici gostovati desetkovani bez pola ekipe, a priliku za igru bi mogli dobiti neki igrači, koji su u ovoj sezoni imali malu minutažu. 

Prošle sezone na Grbavici je bilo 4:0 za Željezničar, dok je u ovoj sezoni u utakmici na Bilinom polju rezultat glasio 1:1. Gol za Čelik postigao je Marin Popović, dok je za Plave strijelac bio Samir Bekrić

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi