Novi problemi za FK Velež: Dudić na mukama pred Radnik

Povrede i kartoni kroje sastav

Novi problemi za FK Velež: Dudić na mukama pred Radnik

S. Mlaćo

Velež je u subotu upisao poraz od Sarajeva (1:2). 

Rođeni su imali puno zamjerki na suđenje, smatrajući da su oštećeni za jedanaesterac kod rezultata 2:1 za goste, no to im neće pomoći.

Okreću se susretu sa Radnikom naredne subote u Bijeljini, a već sada je jasno da će Feđa Dudić biti na mukama pri sastavljanju početne postave.

Naime, utakmica sa liderom prvenstva koštala je Velež dvije nove povrede. Samir Zeljković je nategnuo ligamente koljena i vjerovatno neće biti u kombinaciji za posljednje dvije utakmice ove polusezone.

Argentinac Dario Ferreyra je ponovo povrijedio ložu, te on sigurno otpada za meč u Bijeljini.

Dino Hasanović još uvijek nije počeo trenirati nakon povrede u duelu sa Širokim Brijegom, te je njegov nastup pod velikim upitnikom, dok je treći žuti protiv Sarajeva dobio Yani Urdinov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić će tako morati posegnuti za igračima sa klupe, iako je izbor zaista skroman, što je i ranije  priznao u par navrata.

U Mostaru tako sa nestrpljenem čekaju zimsku pauzu kada će se sigurno morati kvalitetno pojačati i spremno krenuti u nove izazove.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
ma nema problema ide te u federalnu gdje vam je i mjesto
2 13
starmac
Ja znam da ce DUDA naci neko rjesenje.DUDA bez pritiska i imas podrsku navijaca.Samo nastavi i igrajte a mi vas necemo ostaviti.M.U.S.V.D.G
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi