Novi problemi za Pepa Guardiolu

Povrijedio se i Stones

Novi problemi za Pepa Guardiolu

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola iznenada se našao u problemu kada je u pitanju zadnja linija tima.

Defanzivac Građana John Stones se povrijedio i na terenu ga neće biti pet sedmica, potvrdio je i trener Guardiola. U pitanju je povreda mišića.

Španski stručnjak je još rnije ostao bez Francuza Aymerica Laportea koji je povrijedio koljeno i još nije poznato kada će se vratiti na teren.

To znači da je Pepu sada kao jedini pravi štoper ostao Nicolas Otamendi, pa će svakako morati pronaći neko alternativno rješenje na ovoj poziciji.

Građane uskoro očekuju super teške utakmice jer počinje i takmičenje u Ligi šampiona pa će ovo svakako biti težak udarac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedno od mogućih rješenja na poziciji štopera svakako je i iskusni Fernandinho koji se ranije dobro snalazio u ovoj ulozi.

Inače, sljedeći meč Građani igraju protiv Šahtara u Ligi šampiona i to na gostujućem terenu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Najlosiji igrac se povrijedio koji skoro pa nije ni igro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi