8

Komentari (8)

87618
Joj prije par dana ste tako srali po Prosineckom zbog Sarica i Kvrzica , a poslije tekme svi sute , ono, nisam ja nista reko , nedaj boze da se sutra izgubi , koliko ce neduznih majki da isposti i koliko ce ih se trebati rijesiti , i ono obavezno , Prosinecki , Kolinda , Ustase......boze daj da se danas pobijedi , pa sutra nek bude sto god
pipun
Sunjicu Svaka cast bilo je utakmica kad nas je spasavao i bio igrac utakmice sto uopste netreba zaboravit. Momak trenutno nije u formi i zao mi svakog fudbalera kad se povrijedi ali fakat ispade da ove nase balerine sto se vise povrijedjuju bolje igraju kao ekipa.
velez mo
KOVACEVIC JE RAMOS I ZA ZUKANOVICA I ZA SUNJICA.CUJ PROBLEMI
Šulc
gaziiiiJAaaa
Dobro bi bilo da se i Zukanović povrijedi..KAKVA DVA PANJA, od Pukija napraviše igračinu u FINSKOJ..
tbra
sunjic je letva
svasta
Da povreda Toni Sunica za BH reprezentaciji je veliko pojacanje, bit cu sretan onda kada Zukanovica i Sunjica ne bude nikako ni na sirem spisku reprezentacije BiH. Eto dokaza protiv Finske cim Zukanovic i Sunjic ne igra u reprezentaciji BiH, BiH reprezentacija pobjedjuje, dakle definitvno Zukanovic i Sunjic nikada vise ne trebaju igrati za BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.