Novi problemi za Prosinečkog: Povrijedio se i Toni Šunjić

Neće igrati sutra protiv Grčke

Novi problemi za Prosinečkog: Povrijedio se i Toni Šunjić

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Atini igra protiv Grčke utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su u subotu na Bilinom polju pobijedili Finsku sa 4:1, a sada su nam potrebna tri boda na neugodnom gostovanju u Atini protiv Grčke ukoliko želimo zadržati šanse da se kroz kvalifikacije plasiramo na EP.

Posao našem selektoru u ovim utakmicama otežala je povreda našeg najboljeg fudbalera Edina Džeke. Ipak, problemi su se nastavili kada se u Zenici povrijedio Edin Višća koji je još uvijek upitan za sutrašnju utakmicu.

Još jedan problem desio se i na sinoćnjem treningu jer se na samom kraju na povredu skočnog zgloba požalio Toni Šunjić. Iz našeg tabora potvrđeno je da Šunjić neće biti sutra na raspolaganju Prosinečkom za utakmicu protiv Grčke.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Žao mi je što se Toni povrijedio, prate nas ozljede već od prije okupljanja za ove utakmice ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, kao uostalom što su pokazali i u Zenici", rekao je Prosinečki.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Dobro bi bilo da se i Zukanović povrijedi..KAKVA DVA PANJA, od Pukija napraviše igračinu u FINSKOJ..
6 3
Da povreda Toni Sunica za BH reprezentaciji je veliko pojacanje, bit cu sretan onda kada Zukanovica i Sunjica ne bude nikako ni na sirem spisku reprezentacije BiH. Eto dokaza protiv Finske cim Zukanovic i Sunjic ne igra u reprezentaciji BiH, BiH reprezentacija pobjedjuje, dakle definitvno Zukanovic i Sunjic nikada vise ne trebaju igrati za BiH.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi