Novi problemi za reprezentaciju Hrvatske

Povrijedio se i Lovren

Novi problemi za reprezentaciju Hrvatske

Reprezentacija Hrvatske bit će veoma oslabljena na gostovanju kod Kosova.

Nakon što se povrijedio Luka Modrić te je ustanovljeno da će on van terena biti najmanje mjesec dana, sada su stigle i vijesti da je Dejan Lovren upitan za ovu utakmicu.

Defanzivac Liverpoola povrijedio se u meču protiv Swansea kojeg je njegov tim dobio sa 2:1 te trenutno nije u mogućnosti čak ni da sjedi, rekao je doktor reprezentacije Hrvatske Boris Nemec.

"Lovrena cijeli tjedan bole leđa, a dobio je novi udarac, kaže da jedva hoda i da ne može sjediti. U ponedjeljak će na magnetsku rezonancu, ali ako ga tako boli, puno je veća mogućnost da neće doći", rekao je za Sportske novosti Nemec.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da se meč između Kosova i Hrvatske igra u četvrtak, 6. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi