Novi problemi za Santosa: I Tzavellas upitan za BiH

Nakon Holebasa, otapada i Tzavellas

Novi problemi za Santosa: I Tzavellas upitan za BiH

Nakon što je u odbrani ostao bez Josea Holebasa, selektor reprezentacije Grčke Fenando Santos pozvao je naknadno defanzivca Monaca, Georgiosa Tzavellasa u sastav za susret protiv Bosne i Hercegovine.

Santos je smatrao da je ovim pozivom, riješio probleme u ionako dosta oslabljenoj odbrani, ali problemi tu nisu stali.

 

Naime, lijevi bek francuske ekipe navodno nije trenirao danas, a ukoliko ne bude trenirao ni sutra Tzavellas gotovo sigurno neće igrati protiv naše reprezentacije u petak. Jedini zdrav igrač, koji bi mogao da pokrije poziciju lijevog beka je 28-godišnji igrač Panathinaikosa, Nikos Spyropoulos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Pojedini grčki mediji su skeptični po pitanju odbrane svog nacionalnog tima, a također, u šali, pišu kako je pozicija lijevog beka u ovim kvalifikacijama ukleta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.