Novi problemi za Zidanea pred večerašnji meč

Otpao još jedan igrač

Novi problemi za Zidanea pred večerašnji meč

Edmir Škorić

Real Madrid večeras gostuje kod Getafea u malom gradskom derbiju, a Zinedine Zidane i dalje dobija loše vijesti.

Real je oslabljen na ovom gostovanju, a dodatni problem Zidaneu predstavlja Federico Valverde. Urugvajac mora u izolaciju nakon što je bio u kontaktu s osobom zaraženom koronavirusom.

Valverde je pod injekcijama igrao protiv Liverpoola na Anfieldu, a sada propušta duel s Getafeom zbog izolacije, mada je jako neophodan Zidaneu u ovako važnom meču.

Također, upitno je hoće li Valverde moći da igra prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja. Prema Marci, mjesto Valverdea će Zidane u igru od prve minute večeras ubaciti rovitog Tonija Kroosa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od ranije su za ovaj duel otpisani Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Mendy i Vazquez.

Real ovaj meč dočekuje kao drugoplasirani tim sa bodom manje od vodećeg Atletica i mora da ostvari pobjedu ako želi da ostane u igri za titulu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi