Novi snimak iz Berna: Navijači Zvezde cipelarili čovjeka na zemlji, srećom bilo je i normalnijih...
Foto: Screenshot

Ružne scene

Novi snimak iz Berna: Navijači Zvezde cipelarili čovjeka na zemlji, srećom bilo je i normalnijih...

Grupa navijače Crvene zvezda se potrudila da napravi "vatrenu" uvertiru u sinoćnju utakmicu svog kluba u Bernu.

Naime, Crvena zvezda je sinoć remizirala (2:2) na gostovanju kod Young Boysa u prvom meču play-offa za grupnu fazu Lige prvaka, a pred odigravanje utakmice došlo je do žestoke tuče.

Grupa navijača Zvezde se sukobila sa nekolicinom "lokalaca" i to ispred ustanove za odvikavanje od narkotika.

Pojavile su se i informacije da su se navijačima Crvene zvijezde zamjerile upravo osobe koje su posjećivale ovu ustanovu i u njoj se liječile, a mediji u komšiliku prenose informacije i da je sve počelo nakon provokacija i dobacivanja oko Kosova.

Na snimcima koji su se pojavili jučer moglo se vidjeti da grupa navijača Zvezde udara (čak i letvama) jednu osobu koja pokušava ući u dvorište već pomenute ustanove, dok se danas na internetu može pronaći još gori snimak.

Naime, na njemu se može vidjeti kako nekoliko navijača Zvezde i dalje nogama udara čovjeka iako je on već na zemlji i čini se ne baš pri svijesti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, bilo je među navijačima Zvezde i onih koji su pokušavali smiriti razularenu masu i spriječiti udaranje oborenog čovjeka.

Treba dodati i da su policajci pucali u zrak kako bi smirili situaciju i natjerali navijače Zvezde na povlačenje...

Top Komentari

Avenue
Ovako se jagoda kurcio u turskoj pa dobio noz u srce
11 0
tbra
Nisu samo srbi ovakvi. Svi navijaci su isti. Cipelarili bi covjeka do iznemoglosti. Stoka. Ima normalnih navijaca naravno al ovo je stoka da 30 ljudi udara jednog covjeka, za giljotine su sve i jedan.
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi