Novi snimak postrojavanja huligana na stadionu Partizana

Bez milosti

Novi snimak postrojavanja huligana na stadionu Partizana

E. Škorić
Teme:

Na stadionu Partizana u srijedu su se dogodili neredi u kojima su stradali šestorica hrvatskih huligana.

Oni su došli u Beograd da pomognu grupi Grobara da zauzmu južnu tribinu, ali na kraju su pretučeni i spaljeni, a potom i privedeni.

Jedan od njih šestorice zadobio je teške povrede i hospitaliziran je, dok preostali čekaju da im saopšte težinu prekršaja i eventualno izreknu kaznu nakon 48 sati pritvora.

Kurir je večeras ekskluzivno objavio snimak sa stadiona na kojem se vidi kako izranjavani, spaljeni i pretučeni navijači, skinuti do gole kože, stoje potrojeni od strane policije, a naravno nisu imali posebno dobar tretman od strane organa reda i mira.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi