Novi snimci pristižu: Klupski autobus Lazija napadnut pred utakmicu

Brza intervencija policije

Novi snimci pristižu: Klupski autobus Lazija napadnut pred utakmicu

Marseille i Lazio na Velodromeu igraju meč 3. kola grupne faze Lige Evrope, a uoči ovog susreta je bilo izuzetno burno na jugu Francuske.

Još sinoć su se sukobili navijači dva kluba, a večeras pred utakmicu je došlo do novih incidenata i okršaja navijača Marseillea i policije.

Osim toga, napadnut je i klupski autobus Lazija u momentu kada je prevozio igrače do Velodromea. Francuski huligani su autobus gađali kamenjem i različitim predmetima, te su tako uspjeli razbiti nekoliko stakala.

Srećom, ubrzo je intervenisala policija koja je bila u pratnji autobusa Lazija, upotrijebljen je suzavac, ali je došlo i do novih sukoba između organa reda i navijača Marseillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi