6

Komentari (6)

DadiG
Od kada stadioni imaju zvjezdice?
Labile
Opet Ganibegović blista sa svojim klikbejt naslovima... Čuj nedaleko od BiH, a udaljenost od Sarajeva do Ovidiua preko 1000 kilometara hahahah
BiH1510
pa nedaleko je ako uzmes u obzir da nas dijeli samo jedna drzava
TMilidza
1000 km je smiješno autoputem I pogotovo vozom il avionom
Arnel925
Čovjek je upravu nedaleko je Hrvatska, Srbija, Makedonija, Slovenija. Ovo je daleko.
Labile
Nema veze, blize ti je otici iz Sarajeva do Beca nego do ovog Ovidiua. A ja još nikad u životu nisam čuo da neko odavde kaže da mu je "Bec nedaleko", osim mozda Krajisnici. Uostalom, nije ni poenta u daljini, poenta je u spominjanju BiH u naslovu cisto da se raja zaleti i klikne, kontajuci da se stadion pravi, lupam, u Zagrebu. A u principu 99% citatelja ovog clanka ne zna naci Ovidiu ni na karti, ali eto nebitno je to, uglavnom ss.ba pada sve nize i nize iz dana u dan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.