Novi sukobi u Romi: Garcia će dobiti otkaz?
Foto: EPA

Nakon loših rezultata

Novi sukobi u Romi: Garcia će dobiti otkaz?

Midhat Šljivak

Trener Rome Rudi Garcia mogao bi dobiti otkaz tijekom ove sedmice.

Iako je osvojio tri boda u susretu s Genovom, što mu je bio ultimatum pred otkaz, francuski stručnjak bi i pored toga mogao dobiti otkaz.

Kako navode italijanski mediji, sukob je nastao između predsjednika kluba Jamesa Pallote i direktora Maura Baldissonija i Waltera Sabatinija.

Predsjednik želi uručiti otkaz Garciji, ali je naišao na veliko protivljenje oba direktora, ali je Francuz na izuzetno tankom ledu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijani pišu kako bi već ove sedmice 51-godišnji stručnjak mogao dobiti otkaz, a kao njegova zamjena spominje se Luciano Spaletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.