Novi Travnik slavio u Bos. Krupi, remi Viteza i Krajišnika

Druga liga FBiH grupa Zapad

Novi Travnik slavio u Bos. Krupi, remi Viteza i Krajišnika

S. Mlaćo

Danas je počeo drugi dio sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad, a jesenji prvak Novi Travnik slavio je u gostima kod Bratstva  iz Bosanske Krupe 4:2. 

Gosti su nakon samo pet minuta vodili 2:0 pogocima Hece i Ramića, da bi Bratstvo smanjilo na 2:1 u sedmoj minuti preko Sijamhodžića. 2:2 je bilo u 12. minuti kada je pogodio sa 11 metara Mujagić, ali gosti na pauzu odlaze pri prednošću 3:2. Mrežu Fajkovića pogodio je u 32. minuti Petak.

Konačnih 4:2 postavio je petnaest minuta prije kraja Hodžić.

Sloga je u Bosanskoj Krupi sa 2:1 savladala Kiseljak. Domaći su poveli preko Ibričića u 28. minuti sa 11 metara, a u 53. minuti poravnao je Ganija.

Pobjedu domaćina donio je u 77. minuti Ramić.

U Bužimu su bodove podijelili domaći Vitez i Ključ (1:1). Vodstvo gostima donio je Begić, a bod domaćima početkom drugog poluvremena Melkić.

Krajišnik je iznenadio FK Vitez u Vitezu (2:2). Vodstvo izabranicima Šabana Haskića donio je Zukan, a u 30.minuti stvari na početak vraća Pajazetović. Do kraja prvog poluvremena novi pogodak Zukana i domaći na odmor odlaze pri vodstvu 2:1.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

U drugom poluvremenu samo jedan pogodak, i to u mreži domaćih. Alibegić je u 79. postavio konačnih 2:2.

Sutra se igraju još tri sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi