Novi udarac za Barcelonu: Povrijedio se i Samuel Umtiti?

Nije jutros trenirao

Novi udarac za Barcelonu: Povrijedio se i Samuel Umtiti?

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u okviru 23. kola španske La Lige savladala Betis u gostima sa 3:2.

Katalonci su u odličnoj utakmici uspjeli da dođu do tri boda nakon preokreta. Betis je vodio u dva navrata, ali domaći nisu uspjeli na kraju da zaustave Barcu koja je slavila sa 3:2 na krilima Lionela Messija.

Quique Setien sinoć nije mogao računati na Gerarda Piquea zbog žutih kartona, a u defanzivi su igrali Samuel Umtiti i Clement Lenglet. No, veliki problem je što je Lenglet dobio crveni karton i neće igrati u narednom meču, a pod upitnikom je i Umtiti.

Tako je Pique sada jedini izbor na štoperskoj poziciji i Setien će biti primoran da rješenje potraži u Barci B. Naime, Mundo Deportivo je objavio jutros da Umtiti ima ponovo problema s koljenom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski defanzivac nije trenirao jutros jer se ne osjeća najbolje. Njegovo koljeno je oteklo, te će odraditi danas preglede kako bi se utvrdio stepen povrede. No, veoma je upitno da će on biti spreman za vikend i nastup protiv Getafea.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Nikakav udarac, on povrjeđen , Lenget dobio crveni, dobitna kombinacija. Dva losija i glupija odbrambena nisam vidio, obojica se svaki put tako naivno zalijeću i protivnik ih svaki put lagano okrene i pobjegne im ili naprave faul, posebno Lenglet glupan žešći, svaki put i u kaznenom igra na granici prekrsaja, penal visi u zraku. Samo kakvu dvojicu iz B tima prebaciti, ne mogu biti lošiji nego su oni.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi