Da li će Zmajevi u martu zaigrati u ovakvim dresovima?

Novi "update" za PES 2020 otkrio izgled novih dresova reprezentacije BiH?

21

Komentari (21)

Gazija_Bosanski
Znam kakvi su dresovi igrao sam ga jutros
bistrik87
vise lice na dresove zeljeznicara, sta ove plave mrlje opste predstavljaju sta je ovo, kolko sam vidio dobri stilova od addidasa ovo adidasa vidjelo nije, ovo je kopija neka ocm, na siranu bolje dresove mos vidjet
bistrik87
da je mrlja u obliku granica nase zemlje imalo bi malo smisla
DanGraf
Mrlje predstavljaju zamrljanu grafiku na video-igrici.
Maestro
Šta dočekasmo da preko PESa vidimo kakvi su nam dresovi
Kimi.R.
Bio sam ljubitelj Adidasa ali ako fakat budu dresovi reprezentacije ovakvi mijenjam definitivno mišljenje. Npr dresovi Arsenala po mom skromnom mišljenju su extra lijepi i dobri . Ali ovi NAŠI posebno plavi ovo je fujjj. Ne zato što su plavi a ja navijam za šampione nego fakat su bezzze. Ovi bijeli mogu i proći ali ovi plavi su fuj. Pa ima li iko od naših da kažu da ubace malo žute j.bo ga tito. Pa na novoj zastavi žuta obilježava haman granice BiH. Ma... šta i ja bezveze pišem nije mi jasno ... a jasno mi je. VOLIM OVU DRŽAVU PA KAKVA GOD DA JE SA SVIM MAHANAMA i VRLINAMA takav sam pa me j...
DanGraf
Bas lijepi novi Zeljini dresovi.
Benjamingst
Imas sta pametnije reci? 1000 klubova ima koji nose plave dresive I to neko cudo?
DanGraf
@Benjamingst A ti si navijac Dinama? Zna se kome je plava boja namijenjena u BiH. A normalno ima i klubova sirom BiH i sa drugim, nekim sucmurastim bojama. Svakome svoje.
Kimi.R.
@DanGraf nije navijač Dinama ni slučajno. I eto kojim slučajem znam da @Benjamingst navija za F.K.SARAJEVO isto kao i ja.
Ali kao što sam gore napisao uopšte nije fazon u tome što je boja plava a što eto ja navijam za F.K.S i ne asocira me ni na Želju ni na Dinamo nego baš su jednostavno plavi. Nigdje žute jer na ovoj nametnutoj zastavi imamo i žute boje a žute nigdje .
A to što ti kažeš da se zna kome je namijenjena boja plava u BiH i ako misliš da je samo Źeljina naravno DOBRO SI SE ZA...AO
Benjamingst
Navijam za FK Sarajevo DanGraf sto kaze moj jaran Kimi....
DanGraf
Yebiga onda sta da vam kazem... Kaznjeni ste i bez mojih rijeci. A u BiH plavo se zna kome pripada. Reprezentaciji i najvecem klubu u zemlji. Jedno bez drugog ne ide. Ostali su nedorasli podrepci.
Kimi.R.
Famosu jel de paša??? Hahaha
@Benjamingst veliki pozdrav i sellam prijatelju.
L.p.
DanGraf
@Kimi.R. Pa u rangu ste Famosa. Famos, Radnik Hadzici, Olimpik, FK Sarajevo, se je to u pet deka. Tacnije u osam deka. Da budem precizniji.
Kimi.R.
@DanGraf hahahaha hahahaha hahahaha DOBRA ZA...ANCIJA.
Ok beže izvini što navijam za klub sa osvojenom DUPLOM KRUNOM.
Oprosti/ izvini / halali
SARAJEVO ŠAMPION!!!!!!!
Benjamingst
@Kimi.R. We Alejkum Selam brate moj.
BetonskiMozgovi
Sa ovakvim dresovima ja perem prozore kad me žena natjera..
Fareus1921
Ne mogu da vjerujem da nam Adidas neće praviti posebne dresove
Keno
adidas uvijek koristi neki onaj njihov sablon bezvezni, bolji su nike umbro puma itd
makelele
Kome da ih pravi bolan
Fareus1921
upravo,adias većini klubova bez obzira na budžet pravi dresove po šablonima samo velikanima poput Reala,Bayerna,Manchestera,Juventusa i Ajaxa se prave posebni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.