Novi "update" za PES 2020 otkrio izgled novih dresova reprezentacije BiH?

Da li će Zmajevi u martu zaigrati u ovakvim dresovima?

Novi "update" za PES 2020 otkrio izgled novih dresova reprezentacije BiH?

Slike nove domaće i gostujuće garniture dresova reprezentacije BiH pojavile su se na internetu nakon što je jučer pušten posljednji "update" za popularnu video igru PES 2020.

Portal "specijalizovan za dresove" Footyheadlines navodi da su kreatori PES-a možda slučajno otkrili izgled novih adidasovih dresova selekcije BiH.

Inače, novi dresovi bi, piše Footyheadlines, trebali biti predstavljeni pred sljedeću reprezentativnu pauzu u martu.

Novi dresovi Zmajeva će, po svemu sudeći, biti urađeni na novom adidasovom Condivo 20 "šablonu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Domaći dres bi tako trebao biti izrađen u klasičnom plavo-bijelom dezenu, dok bi gostujuća garnitura trebala biti bijela sa crnim detaljima.

Top Komentari

Kimi.R.
Bio sam ljubitelj Adidasa ali ako fakat budu dresovi reprezentacije ovakvi mijenjam definitivno mišljenje. Npr dresovi Arsenala po mom skromnom mišljenju su extra lijepi i dobri . Ali ovi NAŠI posebno plavi ovo je fujjj. Ne zato što su plavi a ja navijam za šampione nego fakat su bezzze. Ovi bijeli mogu i proći ali ovi plavi su fuj. Pa ima li iko od naših da kažu da ubace malo žute j.bo ga tito. Pa na novoj zastavi žuta obilježava haman granice BiH. Ma... šta i ja bezveze pišem nije mi jasno ... a jasno mi je. VOLIM OVU DRŽAVU PA KAKVA GOD DA JE SA SVIM MAHANAMA i VRLINAMA takav sam pa me j...
5 3
DanGraf
Bas lijepi novi Zeljini dresovi.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi