Novi veliki potpis u Madridu?
Foto - EPA

Cavani uz Suareza

Novi veliki potpis u Madridu?

M. Šljivak

Madridski Atletico mogao bi u ostatku sezone imati zaista spektakularan napad.

Nakon što su iz Barcelone doveli Luisa Suareza, rukovodstvo Jorgandžija poslalo je ponudu i za drugog urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Cavani je okončao saradnju sa PSG-om tokom ljeta. Povezivao se sa brojnim klubovima, no nije uspio da se dogvori ni sa jednim od njih.

Atletico je sada krenuo po Cavanija. Ponudili su mu jednogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu ukoliko se tim kvalifikuje za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cavani će morati da pristane na nešto manju platu i zapravo je ona razlog što Urugvajac još nije potpisao za neki klub jer traži 10 miliona eura po sezoni.

Top Komentari

spectron
Ma Cavani gdje god ode on je za mene igrač zvani "drvo" pa i u Atletiko :)
0 9
Realist
Atletico osvaja LP dogodine jer su stvarno napravili strasnu ekipu a sa Suarezom su dobili igraca koji ce Moratinu ulogu odradit 10 puta bolje
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi