Novi zadatak za Zemana: Uklopiti Pjanića i Lamelu

Snovi o 'savršenoj' Romi

Novi zadatak za Zemana: Uklopiti Pjanića i Lamelu

Nakon rimskog derbija, za Romu je sve krenulo nabolje. Ekipa se trenutno nalazi na petom mjestu na tabeli Serije A sa četiri vezana trijumfa. Serija sjajnih rezultata nastavila se i u Kupu u kom je Vučica slavila protiv Atalante sa visokih 3:0.

Zeman je uspio Pjaniću dati nešto prirodniju poziciju te mu zadati zadatke kojima je on, kako je sam i dokazao, i više nego dorastao. Naš reprezentativac je prema mnogima bio glavna pokretačka snaga Rome u proteklom periodu.

 

Novi 'zadatak' za Zemana je učiniti da se Pjanić još bolje uklopi u ekipu te da svoju saradnju sa svim napadačima razvije do najvišeg mogućeg nivoa. Lamela je jedan od napadača na kog se ovo najviše odnosi, a češki stručnjak će svoje znanje morati pokazati u nedjelju, protiv Chieva, kada će naš veznjak skupa sa Lamelom najvjerovatnije zaigrati od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Talijanski mediji su otišli toliko daleko pa su počeli sanjati 'savršenu' Romu u kojoj Stekelenburg smije vikati na Burdissa uprkos njegovoj veličini, Osvalda bez ega rock zvijezde, Destra koji bi mogao da kombinuje strast i mirnoću te Zemana koji može bez problema razgovarati sa De Rossijem. Čini se kako je naš Pjanić jedan od rijetkih koji je oslobođen primjedbi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti