Novinar dao savjet Conteu u vezi odabira tima pa dobio odgovor: Hvala na stručnom mišljenju...
Conte je imao spreman odgovor

Trener Intera se dobro nasmijao

Novinar dao savjet Conteu u vezi odabira tima pa dobio odgovor: Hvala na stručnom mišljenju...

S. Pašalić

Inter u srijedu na svom terenu igra meč protiv Borussije Dortmund u okviru 3. kola Lige prvaka.

Ekipa Antonija Contea nije krenula baš najbolje u ovo takmičenje s obzirom da je u 1. kolu odigrala samo 1:1 protiv Slavije Prag, a onda je na Camp Nou poražena od Barcelone sa 2:1 iako je vodila nakon prvog poluvremena.

Borussia kao i Barcelona ima 4 boda pa je pobjeda Interu imperativ u ovom meču ako želi zadržati šanse da prođe u narednu rundu takmičenja.

Trener Nerazzurra je danas održao press konferenciju uoči ovog meča, a na njoj se desila jedna zanimljiva situacija.

Naime, jedan novinar je dao savjet Conteu da promijeni poziciju Lazaru i stavi ga u vrh napada s obzirom da se dosta muči na poziciji desnog krila, a trener Intera mu je odgovorio:

"Hvala na vašem stručnom savjetu, nadam se da ću se jednog dana upustiti u novinarstvo kao što vi pokušavate ući u posao trenera."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miko
A i ti si kurton od novinara Mislim da trebas jos da ucis Italijanski..Svako dobro ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi