Novinar je želio poniziti Cesca Fabregasa, ali je onda dobio brutalan odgovor
Fabregas je najviše vremena tokom svoje karijere proveo u Arsenalu

Špancu nije strano da ulazi u rasprave na Twitteru

Novinar je želio poniziti Cesca Fabregasa, ali je onda dobio brutalan odgovor

S. Pašalić

Cesc Fabregas u svojoj karijeri nije igrao za mnogo klubova, ali je u svakom ostavio dubok trag.

Španac je prošao akademiju Barcelone, a zatim je 2003. godine otišao u Arsenal gdje se zadržao osam godina, a nakon toga se vratio u Barcelonu za 34 miliona eura.

Fabregas je nakon toga 2014. godine otišao u Chelsea za 33 miliona eura, a od januara 2019. godine je igrač Monaca gdje je stigao bez odštete.

Iako je proveo mnogo godina u Arsenalu, navijači ovog kluba su zamjerili Fabregasu kada je odlučio da pređe u Barcelonu.

Takvog je razmišljanja čini se i jedan novinar koji je odlučio da "bocne" Fabregasa, ali se na kraju pokajao.

Naime, Fabregas je na svom Twitter profilu objavio fotografiju na kojoj se vide dresovi klubova za koje je igrao uz pitanje: 'Koji od ovih dresova vam budi najljepša sjećanja'.

Marcos Breton mu je odgovorio na to pitanje: 'Onaj u kojem si bio kapiten Arsenala. Zamijenio si to za mjesto na klupi Barcelone'.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fabregas je odlučio da odgovori na ovo statističkim podacima: 'Počeo sam u 121 utakmici od 151 koliko sam igrao. Osvojio sam šest titula, zabio sam gol u dva finala, osvojio ligu sa 100 bodova, odigrao 36 utakmica i postigao 43 gola i imao 47 asistencija...ali da, kul.'

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi