Novinar "naletio" na neraspoloženog Ibrahimovića: "Hoćeš li i tebi da dam broj da me zoveš?"

Nije bio u elementu

Novinar "naletio" na neraspoloženog Ibrahimovića: "Hoćeš li i tebi da dam broj da me zoveš?"

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek nije odlučio da li će se početkom 2020. godine vratiti u Evropu ili će dalje ostati igrati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ibrahimović je prije nešto manje od dvije godine odlučio da napusti Manchester United i potpiše ugovor s LA Galaxyjem koji ističe na kraju ove godine.

Švedski napadač igra u fantastičnoj formi ove sezone u kojoj se s Galaxyjem bori za titulu prvaka MLS lige, ali i za titulu najboljeg strijelca ove lige.

Ipak, iako ima 38 godina poručio je da još uvijek ne želi završiti svoju karijeru i da postoji mogućnost da ponovo zaigra u Evropi. Ibrahimovića povezuju s klubovima iz Serije A, a najviše s Napolijem i Milanom.

Prije nekoliko dana trener Napolija, Carlo Ancelotti, našalio se s novinarima kada je izjavio da je već zvao Ibrahimovića da dođe u Napoli. Nakon današnjeg treninga Galaxyja jedan od novinara je zaustavio Ibrahimovića i pitao ga da li je istina da ga je Ancelotti zvao.

Ovo pitanje se nije baš svidjelo Ibrahimoviću koji očito nije bio raspoložen za razgovor.

"Svi me zovu. Želiš li i ti moj broj da me možeš nazvati?", rekao je Ibrahimović kratko novinaru koji mu je dobacio da želi da on ostane u Galaxyju što je malo oraspoložilo Zlatana: "Hvala ti, cijenim to".

Top Komentari

**** vas Ibrahimovic, Ibrahimovic ovo, Ibrahimovic ono, hocete li pisati kada je Ibrahimovic prdnuo. Stvarno zaista pretjerujete pisete nebuloze, ako nemate sta pametno objaviti, radije ne pisite nista, jer svijet vam se smije.
7 5
Chupy
On je jedina faca medju igracima. Em faca, em ima muda, em igracina. Boli ga K lagano
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi