Novinar Sky Sportsa razotkrio Arsenal: Misliti da oni imaju takav budžet je glupo
Prva ponuda Arsenala od strane čelnika Crystal Palacea nazvana je smiješnom te je lagano i glatko odbijena.

Tvrdi da je sve serviranje priče za javnost

Novinar Sky Sportsa razotkrio Arsenal: Misliti da oni imaju takav budžet je glupo

Esmer Oštraković
Teme:

Navijači Arsenala još uvijek željno iščekuju prvo pravo pojačanje za narednu sezonu.

Istina, uprava Topnika je prije nekoliko dana dovela jednog novog igrača, a riječ o mladom Brazilcu, Gabrielu Martinelliu.

Teško da se od njega može očekivati da bude pravo pojačanje kakvo bi navijači tima iz Londona zaista i htjeli.

Navodno, Arsenal će ubrzo poslati novu ponudu za Tierneya i to od 22 miliona eura, kako bi riješili pitanje na poziciji lijevog beka.

Osim toga očekuje se i dolazak jednog štopera, ali sva priča je u posljednjih nekoliko dana usmjerena ka Wilfriedu Zahi.

Prva ponuda Arsenala od strane čelnika Crystal Palacea nazvana je smiješnom te je lagano i glatko odbijena.

Arsenal je ove sezone u javnost izašao sa stavom da ima jako malo novca za potrošiti, tačnije 45 miliona eura. Ali da li je to zaista tako?

Novinar Sky Sportsa, Kaveh Solhekol, tvrdi da je budžet Arsenala dosta veći, te da bi bilo jako glupo misliti da Arsenal ima samo 45 miliona eura za trošiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ukoliko žele Zahu oni će naći način da ga dovedu, jer imaju sredstva. Crystal Palace želi 70 miliona eura za njega, a Arsenal to može ispuniti. Ali preko toga ne žele ići", rekao je Solhekol.

Navodno glavni razlog zašto Arsenal ne želi objaviti svoj budžet jeste taj kako klubovi sa kojima Arsenal pregovara ne bi precijenio svog igrača.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baggio89
Pa pročitao sam vaše prethodne komentare u kojima ste između ostalog rekli nešto tipa: "samo neka Arsenal izgubi, to je najbitnije" to je za mene mržnja. Lp
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti