Igrači kao što su Sergio Ramos nemaju cijenu, a to najbolje pokazuje ovaj gol

Svaka čast

Igrači kao što su Sergio Ramos nemaju cijenu, a to najbolje pokazuje ovaj gol

Real Madrid u ovim trenucima na domaćem terenu vodi protiv Eibara sa visokih 3:0 u susretu 28. kola La Lige. 

Svaki gol Kraljeva na svoj način je bio poseban, a u ovom tekstu ćemo posebnu pažnju obratiti na onaj drugi u kojem glavnu ulogu igra kapiten Sergio Ramos.

On je pred šesnaestercom svog tima prekinuo jednu akciju gostiju, odmah istrčao polu kontru do drugog šesnaesterca i nakon asistecnije Edena Hazarda postigao pogodak.

Dakle, u samo nekoliko sekundi je prvo prekinuo protivničku akciju, pa pretrčao preko 50 metara i zabio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovakvi igrači nemaju cijenu, a to Ramos iz godine u godinu potvrđuje na terenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Ma kakav "Ramos" nasi strucnjaci koji svakodnevno komentarisu, e oni kazu da su Van Dijk-Koulibaly-Marquinhos mnogo bolji od SR, a ja samo napisem na to Hahaha Hahahahahahsh al gdje nadje Marquinhosa majko mila, pa to je kao da napises da je Lovren bolji od njega... Sergio Ramos je lider, i najbolji stoper zadnjih 10-15 godina, to ce svako priznati ko je realan tj objektivan, a ko nije on ce uvijek imati nesto protiv...!
8 3
Medo-Brundo
Na ja....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi