Tema o kojoj bruji svijet fudbala i riječi koje novinarka nije smjela reći: "Mrtva sam!"

Njena reakcija govori sve

Tema o kojoj bruji svijet fudbala i riječi koje novinarka nije smjela reći: "Mrtva sam!"

Admin Čaušević

Već danima jedna od užarenijih tema u svijetu fudbala je skandal koji se zbio poslije finala Svjetskog prvenstva za žene. Naravno, riječ je o poljupcu kojeg je Luis Rubiales uputio fudbalerki Jenni Hermoso. 

Svakodnevno se u javnosti pojavljuju informacije o cijelom slučaju, a naravno poljubac Rubialesa i Martinez je nezaobilazna tema u većini emisija u Španiji.

To je bio slučaj i u emisiji "Takav je život" televizije Mediaset, a novinarka Sandra Barneda se našla u centru pažnje zbog jednog komentara njenog kolege.

Nakon što su završili razgovor o poljubcu između Rubialesa i Martinez, Barnedin kolega je napravio komentar o oralnom seksu.

"Sutra ćemo pričati o toj temi, uživajte u ostatku noći, a sutra ćemo vam sve ispričati", kazao je Cesar Munoz i tako svoju kolegicu doveo do stuba srama.

Oglasi

Te riječi Barneda nije uopšte željela čuti te je odmah propala u zemlju od srama, otvorila je široko usta i samo je izgovorila "Mrtva sam", poslije čega je skinula mikrofon.

Inače, Martinez kojoj je svega preko glave želi je "pobjegla" u Meksiko kako bi pobjegla od medijske pažnje u Španiji te se priključila svom klubu Pachuci.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/tema-o-kojoj-bruji-svijet-fudbala-i-rijeci-koje-novinarka-nije-smjela-reci-mrtva-sam/458080[/twitter]

Ono što joj je trebao biti najdraži period u životu se praktično pretvorio u najgori te je putem svojih advokata Rubialesa optužila za seksualno zlostavljanje.

U međuvremenu, Hermoso kao i svih njene saigračice su odlučile da više ne igraju za reprezentaciju dok ne dođe do vidljivih promjena u rukovodećim strukturama FS Španije.

Inače, Rubialesu koji ne želi da napusti predsjedničku funkciju prijeti kazna od četiri godine zatvora, a cijeli proces bi mogao trajati šest mjeseci.

Jedina žrtva skandaloznog ponašanja prvog čovjeka fudbala u Španiji je zapravo dosadašnji selektor ženske selekcije Španije, Jorge Vilda, koji je smijenjen sa te pozicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi