Novo ime u timu Reala za vikend

Odriozola konačno dobija šansu?

Novo ime u timu Reala za vikend

Edmir Škorić

Iako je ranije došao u Real Madrid, nije još dobio šansu i očekuje se da za vikend zaigra od prve minute.

Radi se o Alvaru Odriozoli, koji je za 40 miliona eura stigao iz Real Sociedada, ali tek bi u subotu protiv Espanyola trebao da odigra prve minute u novom klubu.

Dani Carvalaj je propustio posljednji trening i vjerovatno će biti odsutan za naredni meč, pa je trener Julen Lopetegui odlučio da Odriozoli da šansu protiv gostiju iz Katalonije.

I mladi Sergio Lopez je pozvan u tim, a nije poznato hoće li Vinicius biti uz prvi tim s kojim redovno trenira, no igra za Castillu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi