13

Komentari (13)

Dino69
Nije iz druge Slovenske lige momak je vrlo solidan igrac igrao u 1HNL za Zadar i Rijeku
pero98
Dino, samo cu ti kratko za Rijeku odgovoriti, Ikic nije imao sansi kraj Samardzica, Mitrovica i Leskovica dobiti sansu da zaigrat. Tadasnji trener Kek je imao uigranu ekipu, nije volio puno rotirat. Tako da Ikic samo u Cv ima da je bio u Rijeci.
Aoki
E čuj nije iz druge slovenacke lige, imaš li google mitomane moj lijepi. Ukucaj nk fužinar.hahaha
Dino69
Znam da nije ali bio je tu pa mu se pise sjecam ga se iz nekih malo svjetlijih dana Zadra
Aoki
Zadar ispao 2014/15 sezone iz prve lige i ti se sjecas....
Dino69
A to je bas davno bilo
manijaci
Nema veze iz koje lige dolazi ljudi , uvijek ima neko koji je dobar igrac al jednostavno nije imao srece da se progura. Sretno!!
Bero
Normalno da je bitno odakle dolazi, prvo zbog kvaliteta igre a onda i zbog popularizacije lige. Treba li nam opet neko ukrasti titulu zbog kanta igraca ? Ja mislim da nam trebaju mladi i sposobni momci za igru koji mogu pucati sa trideset metara i pogoditi okvir gola ako nista a ne da sa 16 jedva dobace..
samozeljo
Top igrac 100% provjereno i ostat ce u Želji...!!
pero98
Za njega je to napredak u karijeri.
Disha
Neimastina pa eto ti,...
Torcida
Tesko da moze biti pojacanje iz druge Slovenske lige !!!
Aoki
Može mitomanima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.