Novom pojačanju Željezničara ukraden automobil

Slučaj prijavio policiji

Novom pojačanju Željezničara ukraden automobil

Senadu Husiću, fudbaleru koji je nedavno potpisao za FK Željezničar, ukraden je automobil.

Defanzivac najtrofejnijeg bh. kluba našao se na udaru lopova u glavnom gradu BiH, a osim automobila marke 'Audi A6', ostao je također i bez ličnih dokumenata zbog čega nije odmah otputovao sa ekipom na Kupres. 

"Kada sam poslije treninga krenuo na večeru parkirao sam se ispod jednog hotela. Po povratku automobila više nije bilo, a cijeli slučaj sam prijavio policiji. Za sada se niko javio", kazao je Senad Husić za SportSport.ba, ističući da je unatoč krađi automobila maksimalno fokusiran na pripreme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijednost ukradnog automobila procjenjuje se na 18.000 KM.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi