Nož u leđa Barceloni: Otkriven Neymarov plan da zaigra u Real Madridu

Čekaju da Ronaldo napusti Kraljeve

Nož u leđa Barceloni: Otkriven Neymarov plan da zaigra u Real Madridu

E. Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je postao najskuplji igrač svih vremena jer je za nevjerovatnih 222 miliona eura iz Barcelone prešao u PSG.

Na iznenađenje navijača Barcelone ovaj fudbaler je odlučio da napusti katalonski klub i karijeru nastavi u Parizu. Međutim, u posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da je Neymar to napravio kako bi mogao zaigrati u dresu Real Madrida.

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez priznao je da želi dovesti Neymara u svoje redove, te da mu je to cilj bio još dok je igrao u Santosu. Iako se Brazilac još uvijek nije oglasio povodom ovih špekulacija čini se da je spremio plan kako da dođe do Real Madrida.

Prema pisanju španskih medija Neymar će doći na Santiago Bernabeu, ali na ljeto 2019. godine. Brazilac ne želi odmah napustiti PSG, no jasno je da mu je želja da na kraju završi u Realu. Navodno, Perez i Neymar su se već dogovorili oko transfera, a Brazilac bi trebao doći kada Cristiano Ronaldo napusti Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi