Suban razočaran: Savez je pao na niske margine

Večeras izborna Skupština

Suban razočaran: Savez je pao na niske margine

O. Lekić
Teme:

Večeras će biti održana izborna Skupština NS SBK/KSB.

Sjednica počinje u 17 sati u Travniku, a danima je već burno. Pojedini delegati najavljuju da mnoge stvari nisu urađene po Statutu, te su se obratili i NS FBiH.

Odgovor nisu dobili, a sada se oglasio član IO NS SBK/KSB Drago Suban koji je uputio žestoke kritike na račun čelnika Saveza, navodeći da je u sve upletena i politika.

Ističe da je obavijestio NS FBiH, te da su 'prljavi' dogovori pravljeni daleko od Saveza.

Poslao je dokaz prigovora Izbornoj komisiji NS SBK/KSB, te naveo da je izborna komisija Skupštine NS SBK/KSB nelegalna.
Dodao je i da su 'poslovi' završavani uz primanje mita, te da je NS SBK pao na niske margine društvene ljestvice.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Gari Garinča
"Dogovorena ekonomija" na djelu. Sve se unaprijed izrežira, zatim "potkuje" i mirna Srednja Bosna. Teško da će se gosp. Drago Suban izboriti sa ovim vjetrenjačama. Sve osobe koje on spominje djeluju kao dobro uštimani orkestar.
1 0
rabodimis
Pa ljudi dragi jel moguce ovo ko da je takmicenje ko ce veceg lopova uhlje*it.. Tesko da mi mozemo napredovat pored ovog sistema i ovih ljudi.. Sarajevo ide po trecu titulu, mlade reprezentacije su pune nasih igraca al nema svog predstavnika u je*enom lopovskom leglu- savezu.. Vise se pitaju klubovi iz sela sa 14 stanovnika nego Sarajevo.. Je*em li ti begicu komplet rod lopovski, a i onim iz Sipe sto te cuvaju i podrzavaju.. Pokrepali svi da Bog da...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi