8

Komentari (8)

Chico
Cijeli Savez je farsa, sve je izabrano nwregularno i nelegitimno - a prema uputama Vice Zeljkovica. Zato sad tamo imamo Bosnjake izdajnike koji stitw lopove u crnom - Grbica, Petrovica, Mujica, Bandica, Gigovica, Bilbiju itd.
enko
Chico,kako znas da je Sarajcic ,svaka cast,haha
abaljic7
U svim kantonima lopovluk na sceni, sve po naredbi Vožda iz Banja Luke, neki svjesno neki nesvjesno pomažu u rasturanju države, većina svjesno zbog svog sitnosopstveničkog interesa, ista situacija u Goraždu, Mostaru, Krajina ...
emadsarajevo2021
Svugdje isto. Kriminalci na sceni. U Sarajevu je još gore stvari napravio Fuad Čolpa inače presuđeno kriminalac na kaznu zatvora od jedne godine. Sad vedri i oblaci u kantonu a sve radi mimo Zakona i Statuta.
Brazuka
Kriminalci koji uništavaju sport. Samo bitne stolice komisije. Red je da se to ispita a kriminala je puno. U sbk vladaju frljic softic sarajcic garic. Anonimusi seljaci koji grabe sve što mogu
enko
Brazuka,mozda se nekada nismo slagali u missljenju,ali sada si u pravu samo jos dodaj jednog a to je onaj basaru iz bugojna.sve gola banda i isum sto su u izv.odboru smjestili su se u razne komisije u feder.i krovnom savezu,a vici hebe li hebe.
enko
Colpa je Pilava predlozio u sudijsku.A sjetite se sta su prolic ,hasanbegovic i pilav uradili sa onim dobrim sudijom iz sarajeva stimajuci mu da je pedofil.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.