20

Komentari (20)

Darkwood
Kako nam se mrzitelji naše svetinje iz leđa smiju. Dodik i co,, ljudi kulturno i lagano uništavaju sve sto je BiH. Ovo je stvarno ozbiljno postalo. Ja neznam kako oni mogu imati sve konce u rukama. Pa pogledaj samo čija je firma sto dresove isporučuje koje online možeš kupiti u kome te pare idu. Firma registrovana u Banja Luci. Svi znamo ko će eventualno kupiti dresove BiH repke to su pretežno Bosnjaci i tamo idu pare... nemogu povjerovati kako nas dodik i mrzitelji BiH šaltaju to je nevjerovatno. Nemam ništa protiv sto je firma u Banja luci ali ta ista Banja Luka mrzi sve sto je BiH.
Shik
Ismet Horo najbolje rjesenje.Covjek zna da stvori atmosferu.A tonam najvise treba.A mozda nas krenu i smjesi rezultati.Ovi su do sad bili neozbiljni.
BosanskaSvedska
Gdje ste Bhf da sredite ovaj cirkus?
Manager
Koba84
Niko Bosnu prodo nije a to ko igra ili ne igra boli nas ***** za rezultate mi smo dosli samo za****vat
Lukamarinsek
Huda tik toker novi selektor
Mukiba
Svaki spisak isti ko god dodje il nedodje
vedin
Pa svakako Džeko i Misimović odavno određuju ko će igrati.
Brazuka
Vico neda pare pa vam sve smeta. I nek neda hahaga
Samo_Realno
Nemamo mi ni trenera ni igraca , po igrama i rezultatima.
Bhf111
To Misimovicu, grobaru BH sporta Cisti dokaz da je savez pravio i prosle spiskove, ovdje treneri sluze samo da procitaju ono sto Misimovic sastavi
Glupi bošnjo jebu vam državu na svim poljima ,nema tu života , ni sporta ni nogometa ...zašto uopšte dajte pažnju vi sa sport.ba vezano bilo šta za ovu sirotinju . Glupi bošnjo klikni već jednom ako je moguće , vama ni zastava na Vlašiću ne može biti okacena , već se poderala ...nema tu života , gasi se sve !!!
Aspirator
Da malo promijenim tekst jedne pjesme “ko NAS ebe? SVI!”
@dn@n
Misimović za selektora
user1676580483
pa to znaci da ima samo ga cetnici vico i miske nisu javno objavili
Medo-Brundo
Čelnici ili četnici ?
LedeniTuzla
Hahahahahahaha kakav cirkus, mozemo li nize? Haman mozemo! Obraz Dzeko, Pjanicu, Kolasinac itd OBRAZ!!!
user1676648256
Zeljkovic - Misimovic
user1676648256
Njih dvojica vedre i oblače reprezentacijom Bosno moja svi te prodali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.