16

Komentari (16)

Farense
Smijesno. Bit ce cirkusa. A liga ce biti jos losija
Nele.
Mozda bi bilo najbolje da mora igrat osam do 21 god. Stavite vi limit na godine za odlazak iz zemlje ili limit finansijski pod kojim se vani covjek moze prodat.
enko
Opet kazem,liga U 21 bi bila zakon i donijela bi dobro i savezu i klubovima.mladi igraci koji iz nekih razloga zavrse u juniorima najvise gube.pa sarajevo i zeljo su masu igraca zijanili zbog toga.
Deda995
Nemaju klubovi novac da placaju jednu ekipu, a ne još i tu do 21 godine.
amircoralic
Ako nemas tip takvog mladog igraca onda mora igrati neki kloc
unioni
Evo prilike svim mladim igracima u pl da se pokazu jer dosta njih je govorilo da nemaju određenu minutazu..
*p!p!t@*
Pravilo donešeno napamet i na vrat na nos. Tačnije jako glupo...
Ars1946
2 u igri od prve minute, jedan mora biti stalno svih 90 minuta, A4 u zapisniku meča..
vuckobih
Sta se desi ukoliko se jedan od tih igraca do 21 g. u toku utakmice ozlijedi a drugi je vec zamijenjen sa igracem iznad 21 g. a na klupi nema još jedan igrac njegovog uzrasta koji igra na istoj poziciji? Recimo da se golman koji ima do 21 g ozlijedio ko ce ga zamjeniti ako na klupi nema još jedan istog uzrasta.
Realist
Sato je ovo glupo pravilo. Logicnije bi bilo da u 21 igrac mora namirit određenu kvotu minuta u polusezoni pa da klubovi plate kazne ako to ne ispostuju. A ovako ce se samo desit nesto od toga sto si naveo
vence
i to, a i ubija "takticku draz" utakmice.. jer protivnicki trener vec zna da tog igraca ne mijenja i smanjuju mu se opcije.. msm, jeste da je svima isto, al et..
mido1921
Onda 3:0 za Borac
PRESEDAN
Dva u prvih 11,a ostaje li 4 u zapisniku?
Gifron1
Azmir na aparatima
bazaorao
@Gifron1 Azmir kupi sve iz Slobodine škole i to je to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.