NSBiH u utorak na sastanku sa predstavnicima FIFA-e i UEFA-e

Pripreme za sjednicu Generalne sklupštine NSBiH

NSBiH u utorak na sastanku sa predstavnicima FIFA-e i UEFA-e

A. Haznadarević

Sastanak Komiteta za normalizaciju i ambasadora Nogometnog saveza BiH s predstavnicima FIFA-e i UEFA-e Evom Pasquier i Jacquesom Bondallazom bit će održan  26. juna u hotelu "Europe" u Sarajevu. 

Članovi Komiteta za normalizaciju, ambasadori Saveza i  predstavnika FIFA-e i UEFA-e nakon toga će se sastati s predsjednicima i generalnim sekretarima entitetskih saveza i članovima Komiteta za propise. 

 

Na dnevnom redu ovih sastanaka bit će Prijedlog izmjena i dopuna Statuta NSBiH, kao i Prijedlog Poslovnika o radu Skupštine, a sve radi pripremnih aktivnosti za održavanje redovne sjednicu Generalne skupštine NSBiH, 6. jula, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.